Тремтить від страху: ЗМІ розказали, як Путін рятуватиметься від смерті під час візиту в ЄС

Російський президент під час візиту до Греції буде пересуватися на трьох броньованих лімузинах, змінюючи автомобілі, так що ніколи не буде відомо, в якій саме машині він знаходиться.

Путін дуже боїться майбутнього візиту до Греції. Ілюстрація:donbass.ua.

Під час візиту президента Росії Володимира Путіна в Грецію для забезпечення його безпеки будуть задіяні різні види обладнання, в тому числі електронного. Про це повідомляє Rfi з посиланням на газету "Елефтерос Типос", передають Патріоти України.

Під час візиту Путіна буде оточувати "електронне поле безпеки", що включає електронне обладнання, а також зброя, здатна вражати "будь-який дрон або вертоліт, що представляє загрозу".

Російський президент буде пересуватися на трьох броньованих лімузинах, змінюючи автомобілі, так що ніколи не буде відомо, в якій саме машині він знаходиться. Також відомо, що супроводжувати Путіна будуть 70 бійців його служби безпеки.

Як повідомлялося раніше 28 травня президент РФ прибуде до Афін, його поселять в готелі класу люкс в східній Аттиці, але в якому саме - не уточнюється. Готель, за словами грецьких журналістів, вже скидається на "обложену фортецю": сам будинок і його околиці закриті для публіки.

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

"На увесь фронт у них не вистачить сил": Росія може готувати відволікаючий удар для відтягнення сил ЗСУ, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:24

Окупаційні війська Росії можуть готувати новий удар для відволікання, щоб відтягнути Сили оборони України і здійснити потужний наступ на іншому напрямку. Про це в ефірі телемарафону розповів керівник Центру військово-правових досліджень, експерт Олекса...