Тримаймося: Головою СБУ може стати сумнозвісний голова київської міліції - ЗМІ

До речі раніше Петро Порошенко видав указ про скасування люстрації для Олександра Терещука.

Олександр Терещук. Фото:www.youtube.com

Колишній начальник Головного управління Національної поліції Києва Олександр Терещук може змінити Василя Грицака на посаді голови Служби безпеки України. Про це повідомило видання Публичные люди з посиланням на свої джерела, інформують Патріоти України.

Джерела розповіли, що найближчим часом може бути здійснена наступна рокіровка: главою СБУ стане Олександр Терещук - екс-глава київської міліції, а нинішній керівник СБУ Василь Грицак піде працювати в Адміністрацію президента.

Нагадаємо, Терещук займав посаду начальника столичної міліції з липня 2014 року. У червні 2015 року він був звільнений відповідно до закону про люстрацію, проте в липні Порошенко підписав указ про незастосування щодо нього люстраційних заходів, і той повернувся до виконання обов'язків.

Аваков звільнив Терещука 14 грудня минулого року. Його відставки також вимагала глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе. Після звільнення з посади головкому столичної поліції Терещук заявляв, що очікує призначення на нову керівну посаду.

Enfant terrible Європи: Орбан вимагає, щоб призначені Євросоюзом Україні гроші віддали Угорщині

неділя, 28 квітень 2024, 9:05

Економіка Угорщини потерпає від корупційної та авторитарної влади. Однак рятувати її мають, на думку тих, хто розвів цей бардак, має ЄС. Ппоросійський прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявляє, що гроші ЄС, які надають Україні, насправді мають дава...

Що не посилить держбюджет та волонтери: Данія закупить для України зброю у українських виробників

неділя, 28 квітень 2024, 8:15

В умовах, коли європейське ВПК лише поновлює свою міць часів Холодної війни і європейці закуповують зброю для ЗСУ по всьому світові, спрямовані таким чином кошти можуть дати мільярдні поставки. Зазначається, що документ фіксує намір посилити пряму фіна...