"Це була роль": Савченко розповіла, навіщо оголилася на відео для "непродажних режисерів"

За її словами, зйомки ролика проходили до затримання її спільника, якого, як і її саму, звинувачують в підготовці державного перевороту, Володимира Рубана.

Фото: ЗМІ

Позафракційний нардеп Надія Савченко каже, що не пам'ятає, коли знялася у відеоролику, в якому вона анонсує свою участь у виборах президента України, перед цим оголившись і переодягнувшись у військову форму, повідомляють Патріоти України.

Так, на питання журналіста, вона зазначила, що "це була роль, я зіграла, просто емоція". При цьому вона уникла відповіді щодо авторів ролика. "Ролик зняли молоді непродажні режисери", - наголосила Савченко.

У той же час, сестра її Віра повідомила, що це передвиборний ролик і його повинні були показати ближче до президентських виборів. "Це передвиборний ролик, зняли друзі, знятий більше місяця назад. Задовго до цих подій і з Рубаном теж", - сказала вона.

На питання про вартість і авторів ролика, Віра зазначила, що відео зняли "друзі" безкоштовно, а за його трансляцію на каналі NewsOne 14 тисяч гривень нібито заплатила заступник голови політичної партії "Суспільно-політична платформа Надії Савченко".

Кількість постраждалих внаслідок обстрілу Харкова зросла, пошкоджено 20 будинків в центрі міста (відео)

неділя, 5 травень 2024, 23:03

Кількість постраждалих внаслідок удару російських окупантів по центральній частині Харкова 5 травня виросла до 15 осіб. Про це проінформувала у Telegram Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України. "Станом на зараз кількість травмованих ...

Швейцарія запросила Папу Римського на саміт миру

неділя, 5 травень 2024, 22:28

Папа Римський Франциск отримав запрошення прибути на Глобальний саміт миру, який відбудеться 15-16 червня у швейцарському Бюргенштоці. Про це повідомила в інтерв’ю виданню Blick президентка Швейцарії Віола Амгерд, передають Патріоти України. За її сло...