Це був "Моторола" і його вбито - СБУ та МВС України

Чесно кажучи, дивує оперативна обізнаність обох силових відомств України. Мабуть на терені "ДНР" діє дуже добротна агентурна мережа наших спецслужб. Мережа, котра може оперативно повідомляти критичну інформацію, і робити іншу небезпечну роботу...

У Службі безпеки України підтверджують факт смерті одного з лідерів бойовиків "ДНР" з позивним "Моторола". Про це в ефірі "112 Україна" заявив радник глави відомства Юрій Тандем, зазначають Патріоти України.

"Можу підтвердити інформацію, про яку зараз говорять ЗМІ про вбивство Арсена Павлова", - сказав він.

"Я можу підтвердити інформацію, що чоловік, який скоював злочини проти цілісності України і фактично нами був оголошений в розшук, убитий сьогодні у житловому будинку", - уточнив він.

Також факт смерті бойовика підтвердив речник МВС Артем Шевченко.

"Терорист Арсеній "Моторола" Павлов - знищений. Схоже, що своїми ж спільниками по людиноненависницькому терористичному інтернаціоналу. Такий сумний кінець всіх таких виродків на нашій українській землі", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Раніше агентство "Інтерфакс" з посиланням на власні джерела повідомило про смерть бойовика "ДНР" Ігоря Павлова з позивним "Моторола".

Зауважимо, в 2015 році Україна звернулася в Інтерпол із проханням про оголошення Павлова в розшук. В Інтерполі оголошувати його у розшук відмовилися.

Нагадаємо, Павлов приїхав на окупований Донбас і очолив незаконне збройне формування "Батальйон Спарта". Раніше він заявив, що "розстріляв 15 полонених" солдат українських збройних сил. Amnesty International закликала розслідувати злочини, в яких зізнався Моторола.

Найбільш надійний засіб стримування російської агресії: Польща офіційно попросила США розмістити на своїй території ядерну зброю

середа, 1 травень 2024, 2:35

Польща офіційно запросила розміщення у себе американської ядерної зброї, подавши заявку на участь у програмі Nuclear sharing. Про це повідомив заступник міністра оборони Польщі Павло Залевський в ефірі польського телебачення у вівторок, 30 квітня.

"Війна та люди": Окупанти демонструють на "розважальній виставці" розстріляні маріупольські трамваї

вівторок, 30 квітень 2024, 22:42

Російські окупанти демонструють у музеї на "тематичній розважальній виставці" розстріляні трамваї з Маріуполя, які атакувала РФ під час блокади міста. Про це повідомила Маріупольська міська рада, передають Патріоти України. "Приватний музей техніки вла...