Це дуже серйозно і може бути першим випробуванням для Трампа, - Маккейн про ситуацію навколо КНДР

На думку сенатора, ситуацію з Північною Кореєю слід вирішувати за допомогою Китаю, який має ключовий вплив на режим у Пхеньяні.

Джон Маккейн. Фото:newsland.comНапружена ситуація навколо Північної Кореї є справжнім тестом для Президента США Дональда Трампа. Таку думку висловив голова комітету американського Сенату з питань Збройних сил Джон Маккейн телеканалу NBC News, повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Артилерія КНДР на кордоні між Північною і Південною Кореєю здатна досягти Сеула, але ми не можемо її знищити раніше. Я маю на увазі, що це дуже серйозно. Це може бути першим випробуванням для нинішнього президента Дональда Трампа," – сказав він.

При цьому, на думку Маккейна, ситуацію слід вирішувати за допомогою Китаю, який має ключовий вплив на режим у Пхеньяні.

"Китай може їх знищити. Чи є китайці "валютними маніпуляторами" чи ні, ми повинні очікувати від них дій, щоб запобігти катастрофічній події. Вони у Пекіні можуть зупинити це, якщо захочуть, оскільки мають контроль над північнокорейською економікою," – зауважив сенатор.

Потік 500-х окупантів посилюється: У ГУР назвали кількість дезертирів з армії Росії та звідки тікають найчастіше

понеділок, 29 квітень 2024, 17:30

Станом на кінець квітня 2024 року кількість дезертирів з Південного військового округу окупаційної армії РФ досягла 18 тисяч осіб. Про це повідомило Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України в понеділок, 29 квітня. . За даними розвідки, лев...

Не панацея? Черник пояснив, чому Україні не варто робити ставку на ракети від Німеччини

понеділок, 29 квітень 2024, 16:44

Німецькі ракети Taurus, які Олаф Шольц не поспішає передавати Україні, допомогли б Силам оборони, але не змінили б хід війни. Таку думку в ефірі телемарафону висловив військовий експерт та полковник запасу ЗСУ Петро Черник, передають Патріоти України....