"Це ми день міста святкуємо!": Путінську партію спіймали під час підкупу виборців

Рейтинг базується на пайках? Ля-ля-ля…

"Санкціонна база" для рейтингу. Фото: uapress.infoУ Москві відкрилися 700 дільниць, за ходом праймеріз в столиці стежать понад 2 тисячі спостерігачів від кандидатів, про повідомлення секретаря московського відділення "Єдиної Росії" Миколи Гончара передають Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

З регіонів надходять численні повідомлення про масові порушення в ході праймеріз. З Примор'я повідомляють про спроби підкупу виборців. За даними ТАСС, представники кандидатів роздавали людям продуктові набори та подарунки. Спроба привернути увагу правоохоронних органів ні до чого не привела. Поліцейським пояснили, що акція проводиться в рамках святкування дня міста.

У населеному пункті Кавалерів голосуючим за певного кандидата давали 400 рублів. За даними видання "Байкал Daily" на ділянках в Улан-Уде людей підкуповували за 100 рублів.

Про численні порушення в ході праймеріз повідомляють і користувачі соціальних мереж. Так, в "Фейсбуці" користувач Олексій Ворсин опублікував відео підкупу виборців, написавши під ним: "Підкуп виборців на праймеріз ЕР за зефіркі, позорище".

За підсумками праймеріз партія сформує списки кандидатів на виборах в нижню палату парламенту, їх затвердять у червні на з'їзді "Єдиної Росії". Вибори в Держдуму пройдуть 18 вересня.

"Мы русские! Мы победим!": Титуловану російську спорстменку викрито у підтримці війни проти України

четвер, 16 травень 2024, 21:30

Російська п'ятиборка Ульяна Баташова, яка отримала статус «нейтральної» та отримала допуск до міжнародних змагань, в соціальних мережах підтримує війну проти України Про це інформує Base of Ukrainian Sports, передають Патріоти України. . В Instagram Б...

"Піднімайте руки, виходьте": У ГУР Міноборони показали вуличні бої у Вовчанську (відео)

четвер, 16 травень 2024, 21:20

Українські військові Головного управління розвідки Міноборони знищують російських окупантів під час вуличних боїв у Вовчанську Харківської області. Відповідне відео опубліковано у Facebook української військової розвідки 16 травня, передають Патріоти У...