"Гречкосії" знову пішли в народ: На Хмельниччині партія олігархів Герег "роздає" виборцям по 500 грн

Попередження для всіх, хто взяв - потім не варто скаржитись, що при владі злодії, котрі розкрадають вас особисто та країну загалом.

Олександр Герега. Фото:Єдність

У Грицівській селищній об'єднаній територіальній громаді, що на Хмельниччині від імені партії "За конкретні справи" виборцям масово дають рушники, ковдри та гроші. Про це повідомляє Комітет виборців України у Facebook, передають Патріоти України.

"У Грицівській ОТГ виборцями масово роздають товари у вигляді рушників і теплих ковдр, а також грошові кошти в розмірі 500 грн", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, лідером партії "За конкретні справи" є народний депутат Олександр Герега, який є єдиним чинним народним депутатом України, який балотується на виборах в об'єднані громади.

Він очолює список партії на виборах до Городоцької міської об'єднаної територіальної громади на Хмельниччині.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...