"Це не кінець, це тільки початок": Луценко пообіцяв притягнути нардепів до відповідальності за державну зраду

Генпрокурор вже підготував подання у парламент щодо сепаратистів серед нардепів, які мають бути покарані

Луценко обіцяє покарати зрадників України. Фото: gordonua.com

Генпрокурор Юрій Луценко заявив про те, що найближчим часом подасть подання у парламент про притягнення нардепів до відповідальності за підозрою у державній зраді. Про це інформують Патріоти України з посиланням на "Українська Правда".

"Генпрокуратура не забуває про їхніх (Росії – ред.) співвиконавців цієї трагедії. Ними є сепаратисти, громадяни України. І ви всі добре знаєте, що ГПУ за три місяці мого керування вийшла на результат, який дав можливість затримати і заарештувати екс-нардепа, керівника фракції "Партії регіонів" Єфремова та ряду його осіб", - сказав Луценко на засіданні комітету ВР з питань нацбезпеки.

Також Луценко нагадав про затримання мера Торецька за статтею "державна зрада". "Це не кінець, це тільки початок. Я планую внести на розгляд Верховної Ради інші подання про притягнення до відповідальності за підозрою у державній зраді інших діячів, в тому числі тих, хто має депутатські звання. При чому довго відтягувати не збираюся. Слідство зараз добирає останні факти, щоб я зміг сформувати підозру подання у Верховну Раду", - зауважив генпрокурор.

Нагадаємо, що Вадим Новінський нещодавно мав скандал зі ЗМІ та був у ГПУ. Він відкидає звинувачення у побитті українського єпископа, але, тим не менш, продовжує антиукраїнську пропаганду, пишуть ЗМІ. Поки невідомо, чи притягне нарешті ГПУ Новінського до відповідальності.

"Ми не збираємося": У ЗСУ відповіли на чутки про відведення з фронту танків Abrams

неділя, 28 квітень 2024, 10:56

У Збройних силах України спростували чутки про відведення американських танків Abrams з фронту. У війську зазначили що не мають наміру ховати від окупантів те, що "зазвичай примушує ховатися їх самих". Про це заявили бійці 47-ї окремої механізованої б...

Оце так: Німеччина категорично проти вилучення активів РФ на користь України

неділя, 28 квітень 2024, 10:50

Німеччина виступає категорично проти спроб вилучити частину майже 300 мільярдів доларів заморожених активів Кремля. Про це пише The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Як передає видання, у Німеччині побоюються, що це створить прецедент і ...