"Це офіційна позиція" - Медведчук розповів про плани Путіна щодо Донбасу (відео)

За словами політика, його кум вважає окупований схід територією України.

Фото:скрін відео

Член партії "За Життя", лідер "Українського вибору" Віктор Медведчук заявив, що російський лідер вважає Донбас територією України. Можна домовитися про повернення непідконтрольної Києву частини сходу України на умовах широкої автономії. Про це Медведчук розповів в інтерв'ю, передають Патріоти України.

"Путін вважає, що Донбас - це територія України. Це офіційна позиція Росії. Так вважає МЗС Росії, так вважає Путін, який неодноразово це публічно заявляв", - сказав співрозмовник.

Медведчук підкреслив, що РФ з 2014-го за чотири роки не визнала незалежність (самопроголошених "ДНР" і "ЛНР" - Ред.), не дивлячись на те, що вона була проголосована на так званому референдумі 11 травня 2014 року.

"Значить, у Росії є позиція з цього приводу", - додав він.

Джерело: NewsOne

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...

"Звісно, що це комбо": У Повітряних силах назвали "вендетою" збиття Ту-22 у Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:42

У Повітряних силах ЗСУ назвали збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 у Ставропольському краї своєрідною "вендетою" за масовану атаку по Україні в ніч проти 19 квітня, передають Патріоти України. з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Іллю Євл...