Це просто смішно: У США прокоментували пропозицію про обмін Савченко на "торговця смертю" і наркодилера

"Савченко незаконно утримують у Росії. Вона була захоплена незаконно, і Мінськими угодами її треба звільнити. І на цьому крапка" - заявив Джеффрі Пайєтт.

Надія Савченко. Фото:ua.krymr.comПосол США в Україні Джеффрі Пайєтт вважає смішною пропозицію про обмін льотчиці та народного депутата Надії Савченко на громадян Росії Віктора Бута і Костянтина Ярошенка, які відбувають покарання у США. Про це Пайєтт сказав під час публічної дискусії в Києві на тему "США для України: партнер, патрон або союзник?", передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

"Пропозиція для обміну - це просто смішно. Савченко незаконно утримують у Росії. Вона була захоплена незаконно, і Мінськими угодами її треба звільнити. І на цьому крапка", - сказав Пайєтт.

Як наголосив посол, президент України Петро Порошенко зробив "щедру пропозицію" обміняти Савченко на двох російських спецназівців, які воювали на території України – Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова.

"З надходженням техніки": Знищення Кримського мосту є цілком реальним, - Риженко

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:22

Капітан 1-го рангу запасу ВМС ЗСУ, стратегічний експерт компанії "Соната", заступник начальника штабу ВМС ЗСУ у 2004-2020 роках Андрій Риженко зазначив, що знищення або пошкодження Кримського мосту позбавить угруповання РФ логістики у Криму. Про це він...

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...