"Це стане катастрофою": Глава ЦРУ застерігає Трампа від перегляду відносин з Росією і Іраном

​Директор ЦРУ Джон Бреннан порадив Трампу з обережністю ставитися до зближення з Кремлем.

Дональд Трамп. Фото: ВВС.

Директор ЦРУ Джон Бреннан попередив обраного президента США Дональда Трампа, що припинення ядерної угоди з Іраном буде катастрофою. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Я думаю, що це матиме катастрофічні наслідки. Це було б верхом дурості», - заявив він. Крім того, глава ЦРУ порадив Трампу з обережністю ставитися до зближення з Кремлем.

«Я думаю, що президенту Трампу і новій адміністрації варто остерігатися російських обіцянок», - заявив глава ЦРУ.

Він також пригадав Росії «втручання» в президентську кампанію в США.

Бреннан залишає свій пост, главою ЦРУ в адміністрації Трампа стане конгресмен Майк Помпео.

У квітні 2014 Майк Помпео відвідав Україну і тоді заявив, що метою президента Росії Володимира Путіна є "взяти Україну під контроль", і підкреслив: "Щоб засвідчити нашу підтримку владі України, ми можемо змінити розрахунки Путіна і збільшити для нього ризики".

Крім того, Помпео відпрацював три терміни в Конгресі і був членом парламентського комітету з розвідки. Він став відомим під час розслідування Конгресом обставин нападу на американську дипломатичну установу в Бенгазі (Лівія) в 2012 році.

Також він в рамках роботи комітету піддавав різкій критиці Хілларі Клінтон, яка під час нападу в Бенгазі займала пост держсекретаря. Помпео зможе офіційно стати директором ЦРУ, якщо його кандидатуру підтримає Сенат. Він відомий як член республіканського ультраконсервативного Руху чаювання.

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...