"Це свідома ескалація з боку Росії" - Клімкін прокоментував "націоналізацію" бойовиками українських підприємств та визнання Путіним "паспортів ОРДЛО" (відео)

Голова українського дипвідомства наголосив, що ескалацію треба зупинити, що повернути людям на Донбасі мир і нормальне життя.

Павло Клімкін. Фото:http://www.unn.com.ua/Міністр закордонних справ Павло Клімкін назвав "націоналізацію" українських підприємств на окупованих територіях, визнання Путіним "паспортів" бойовиків "Л/ДНР" свідомою ескалацією з боку РФ. Про це міністр заявив на брифінгу під час візиту до Франції, передають Патріоти України з посиланням на 112 Україна.

"Те, що ми бачимо на сьогодні - логіка свідомої ескалації з боку Росії. Це рішення про визнання нелегальних "документів", виданих нелегальними утвореннями, рішення про введення російського рубля як валюти, яка фактично функціонує, але зокрема те, що називається грабунком і рейдерством на окупованому Донбасі, де підприємства просто відбираються і так само одна з французьких інвестицій, яка працювала дуже успішно.

Це логіка свідомої ескалації, яку ми повинні зупинити для того, щоб повернути людям на Донбасі мир і нормальне життя", - сказав Клімкін.

Проблеми можна розбити на три пункти: "Україна ще не пережила свою найтемнішу годину", - західні експерти

понеділок, 6 травень 2024, 7:56

Останні кілька тижнів для України стали справжніми американськими гірками емоцій. На лінії фронту жорстока російська агресивна війна не показує жодних ознак зупинки, передають Патріоти України. Щобільше, російські війська просунулися вперед, особливо в...

"Максимально використовують особовий склад": У ЗСУ пояснили, чому для росіян критично важливий Часів Яр

понеділок, 6 травень 2024, 7:27

Російські загарбники намагаються захопити Часів Яр, щоб у перспективі розвинути свій наступ у Донецькій області. Про це розповів офіцер пресслужби 26-ї артилерійської бригади ім. Романа Дашкевича Олег Калашніков в ефірі телемарафону, передають Патріо...