"Це зло": Савченко виправдалася за відмову від "реінтеграції Донбасу"

Надія Савченко. Фото: ua.news

Позафракційний депутат Надія Савченко заявила, що голосувала за скасування так званого закону про реінтеграцію Донбасу, тому що цей документ - нібито "зло". Відповідне висловлювання прозвучало в ефірі телеканалу NewsOne, повідомляють Патріоти України.

"Пройде час, і ви побачите, що закон про реінтеграцію... - це таке саме зло... І тому я подумала перед тим, як натискати кнопку... Я хочу, щоб очистили зерна від полови..." - сказала вона.

При цьому Савченко порівняла закон про реінтеграції з медичною реформою. "Якби цей закон про реінтеграцію був добром... Він не є добром. Як і медична реформа... Коли всі кричали, що це суперкласна реформа, а зараз всі бачать, що це зло. І на кожному українцеві це відображається", - стверджує Савченко.

Нардеп поскаржилася, що її вже критикують за таку поведінку. "Звичайно, ж на мене знову обрушився шквал критики... Чому я все ж не підтримала сам закон? Знаєте, я кожен раз, коли голосую, все ж думаю. Якби я була популістом, як багато людей зробили у Верховній Раді, не проголосувавши, але і не показавши цього. Ці люди будуть кричати, що вони - найбільші патріоти", - зазначила вона.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...