"Цегла у вікно - не вихід": Ярош назвав командира ОУН неадекватним

Екс-лідер "Правого сектора" впевнений, що для впливу на владу слід найперше використовувати мирні важелі.

Дмитро Ярош. Фото:gazeta.ua

Народний депутат України, колишній лідер "Правого сектора" (ПС) Дмитро Ярош розповів про своє ставлення до одного з лідерів так званого "Третього Майдану", комбата батальйону ОУН Миколи Коханівського, який деякий час воював у складі ДУК ПС. Про це Ярош сказав в інтерв'ю Укрінформу, передають Патріоти України.

"Микола і хлопці, здається, їх було сім чоловік, на мій погляд, не зовсім адекватні. Тому що цеглою у вікно російських банків не вирішиш питання економічної деокупації", - заявив Ярош.

"Тому йому потрібно бути зваженим, а не бігати, як пацану, і десь там щось кидати у вікна. Ми маємо ще дуже багато важелів впливу на ситуацію або на ту ж владу. Мирних важелів. Якщо не буде інших варіантів.

. На Грушевського ми пішли і вступили в бій з системою. Поки ж такі варіанти є, їх треба обов'язково використовувати", - зазначає екс-лідер" Правого сектора ".

Нагадаємо, за погроми в київських банках, що відбувалися 20 лютого, правоохоронці оголосили про підозру чотирьом особам, в тому числі і Миколі Коханівському.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...