"Цей чудовий військовий термін "Місію виконано!": Трамп відзначився новою гучною заявою щодо операції в Сирії

Президент США назвав операцію, проведену разом зі союзниками, "ідеальною".

Дональд Трамп. Фото:tbilisi.media

Президент США Дональд Трамп похвалився, що військова операція, проведена в Сирії була настільки ідеальною, що американські ЗМІ не зможуть її дискредитувати. Про це американський президент написав на своїй сторінці у Twitter, інформують Патріоти України.

Як відомо, напередодні Трамп прокоментував ракетний удар по Сирії словами "Місія виконана!"

"Операція в Сирії була виконана настільки ідеально, з такою ретельністю, що єдиний спосіб, яким можуть скористатися ЗМІ, які пишуть фейкові новини, щоб її дискредитувати, тільки використовувати мій вираз "Місію виконано", – наголосив Трамп.

Президент Штатів зазначив, що знав, що журналісти "вхопляться саме за це". "Але думаю, що це настільки чудовий військовий термін, що він мав з'явитися знову. Використовуйте часто!" – додав він.

Як відомо, 14 квітня США, Великобританія та Франція провели військову операцію в Сирії у відповідь на здійснену хімічну атаку урядовими силами Сирії, внаслідок чого загинули щонайменше 70 осіб.

У результаті ракетних ударів було уражено об'єкти, що мають стосунок до програми уряду Сирії щодо використання хімічної зброї. Внаслідок ударів у Сирії постраждали троє цивільних. Низка країн підтримали дії США, Великобританії і Франції проти режиму Башара Асада. Росія і Іран засудили авіаудари союзників.

Ще царський пароплав відігравав неабияку роль у підтримці боєздатност ЧФ: Знищення "Комуни" може завдати найбільшої шкоди флоту РФ - Forbes

середа, 24 квітень 2024, 4:42

Це був найстаріший діючий військовий корабель у світі, що виконує завдання на передовій лінії. Як пише Forbes, поки незрозуміло, наскільки серйозні пошкодження, але навіть помірна шкода може вивести судно з ладу на місяці або роки. "Це особливо поганий...

Українофобка Марджорі Тейлор Ґрін "торпедована в корму": Трамп неочікувано похвалив спікера Джонсона

середа, 24 квітень 2024, 3:25

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп публічно похвалив спікера Палати представників Майка Джонсона після ухвалення законопроекту про допомогу Україні. . Як пише The Guardian, він нагадав, що республіканці мають у Палаті представн...