"Ця повія не була моєю помічницею": Москаль відповів на чутки про нового "міністра ДНР"

Сепаратистські ЗМІ стверджують, що мадам Никонорова працювала помічником нардепів Геннадія Москаля і Святослава Піскуна.

Москаль: "Ця повія не була моєю помічницею". Фото: ru.tsn.ua.

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль спростував інформацію про те, що його помічницею була Наталя Никонорова, призначена на посаду "міністра закордонних справ ДНР". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами чиновника, подібні чутки є повним маренням. "Це особиста помста Лимонова (одіозного російського націоналіста, який заявив про нібито співпрацю Москаля і Никонорової) за те, що коли я був заступником міністра внутрішніх справ і начальником головного управління МВС у Криму, ми затримували його і його прихильників за захоплення однієї з веж, що належить військовій частини. Вони розкидали звідти листівки про відділення Севастополя від України. Тоді були всі заарештовані, розгорівся скандал. Він неодноразово на мене всяку дурницю писав. Це психічно хвора людина", - підкреслив Москаль.

За його словами, Никонорова ніколи не працювала його помічницею . "Звідки у мене з Донецька могла взятися помічниця? Завтра Лимонов напише, що я помер, і всі ЗМІ напишуть, що Москаль помер. Це як в анекдоті про те, що жінка бл*дує, а чоловік дізнається останнім. Так і я дізнався останнім, що у мене якась повія була помічницею", - зазначив політик.

Як відомо, сепаратистські ЗМІ повідомили, що у період з 2006 до 2012 року Никонорова працювала помічником нардепів Геннадія Москаля і Святослава Піскуна, посилаючись на заяву російського політика Едуарда Лимонова, опубліковану ним у "Живому журналі" ще в минулому році.

Рейтинги не суттєво: "Якщо не буде телемарафону, то виникне медіахаос", - радник Єрмака Лещенко вимагає СБУ розібратись з критиками медіапроекту ОП

вівторок, 30 квітень 2024, 0:52

Скандальний діяч запевняє, що всі хто критикує інформаційну політику його з Єрмаком медійного дітища - або запроданці, або корисні ідіоти Кремля. Радник глави Офісу Президента Сергій Лещенко, екс-нардеп та ситуативний залізничник запевняє, що без телем...

Бронетехніка та боєприпаси: Німеччина передала нову партію військової допомоги ЗСУ

вівторок, 30 квітень 2024, 0:15

Німеччина відзвітувала щодо нового пакета військової допомоги для України, до якого увійшли додаткові засоби протиповітряної оборони, снаряди й бронетехніка. Про це повідомляється на офіційному сайті німецького уряду в понеділок, 29 квітня. До списку у...