В окупованому Харцизьку роздавали гуманітарку з сюрпризом, - блогер (фото)

Працівників непрацюючого заводу зібрали, щоб вручити членські квитки ОД "ДНР".

В Харцизьку роздавали "гуманітарку". Фото: obozrevatel.com.Працівники Харцизького трубного заводу, що зараз е працює, отримали гуманітарну допомогу від "ДНР" разом з членськими квитками. Представниця так званого "штабу по контролю за підприємствами" Ольга Позднякова заявила, що 12% співробітників трубного заводу отримали членські квитки ОД "ДНР". Про це пише у своєму блозі Євген Козаков, передають Патріоти України.

"... і сьогодні ми з ними на зустрічі поспілкувалися, щоб обговорити, чим живе трудовий колектив", - розповіла представниця "ДНР".

Чим може жити трудовий колектив на непрацюючому заводі?

Трудовий колектив вже не вважається таким, але "ДНР" потрібно показати, що життя в "республіці" поліпшується і ті, хто ще вчора сидів без хліба і зарплат, сьогодні вже отримали хліб, а завтра, може, і завод запрацює.

Про запуск заводу говорили неохоче і тільки так званий керуючий філією Харцизького трубного заводу Роман Хрокало. Він також отримав членський квиток, адже теж хоче гуманітарку, та й в приклад перед колективом таку людину треба поставити.

Ну і, звичайно ж, за пакет гуманітарки керуючий висловив свою любов до молодої і ніким не визнаної "республіки". Про запуск підприємства, яке стоїть з 2015 року, керуючий розповів тільки в здогадах, що в майбутньому, можливо через 2 місяці завод почне нормально працювати.

Незважаючи на те, що заводи продовжують простоювати, а люди сидіти без роботи, це не заважає "ДНР" роздавати членські квитки і привезену гуманітарку з РФ.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Васал їде до сюзерена випрошувати додаткову допомогу": Дипломат Чалий - про візит Путіна до Китаю

четвер, 25 квітень 2024, 23:17

Валерій Чалий, дипломат, надзвичайний і повноважний посол України у США, вважає, що Путін збирається до Пекіну не тільки, щоб нарешті хоч кудись поїхати, де б його не арештували, а й буде випрошувати додаткову допомогу, передають Патріоти України. "Пут...

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...