Від скреп "з любов'ю": В окупованому Луганську роздали прострочені презервативи з російської "гуманітарки"

Гуманітарну "допомогу" роздавали недалеко від школи.

Окупований Луганськ. Ілюстрація:ukr.media

У непідконтрольному Україні Луганську біля середньої школи №12 старшокласникам і перехожим роздавали прострочені презервативи. Про це повідомляє LIGA.net з посиланням на місцевих жителів, інформують Патріоти України.

"Недалеко від будівлі проходив чоловік, йому теж дали. Він приніс додому, з'ясувалося, що гель і презервативи прострочені. Таке теж буває, людям на сміх", - сказала луганчанка Марина.

Інший співрозмовник Андрій додав, що "мабуть, прийшла чергова гуманітарка, але недогледіли за термінами»: "Потрібно ж кудись її дівати".

За його словами, раніше в так званій гуманітарній допомозі було прострочене дитяче харчування.

"Там все прострочене дитяче харчування виявилося. Діти труїлися, були консерви рибні та м'ясні, крупи з міллю і личинками", - додав луганчанин.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...