Хіти тижня. Українці з окупованого Луганська прокоментували запровадження воєнного стану на вільних теренах

Проукраїнські громадяни впевнені, що таке рішення було вірним у ситуації, що склалася.

У окупованому Луганську. Фото: соцмережі.

У зв'язку з введенням воєнного стану в ряді областей України бойовики "ЛНР" посилили поширення фейків в Луганську. Про це розповіли місцеві жителі на правах анонімності, передають Патріоти України.

"Зараз проти Порошенка йде масована агітація і пропаганда на росТБ. Всі розповідають про його банки, цукерки, заводи-пароплави, що у нього тепер є збройовий завод. А я думаю, що раз так вони його сильно ненавидять, значить, він все робить правильно в Україні, і я б за нього голосувала. Я боюся, що якщо Тимошенко оберуть, то вона відразу ж здасть наші національні інтереси, почне миритися з Путіним", - зазначила луганчанка Марина.

Вона підкреслила, що дуже хоче, щоб настав мир. При цьому хоче жити тільки в Україні, а примирення з Путіним вважає неприпустимим.

Інше джерело, луганчанин Сергій сказав, що підтримує введення воєнного стану. "Так, нас тут лякають, що "відріжуть, закриють", але Порошенко на те і президент, щоб утримати ситуацію. Все зробили правильно. Знаєте, що вони людям вселяють? Що це Порошенко - поганий, Турчинов - огидний, Яценюк - це взагалі "нащадок пекла", а ще півтора десятка радикалів шини палять. Ця маленька групка русофобів дорвалася до "влади", - підкреслив він.

Луганчанин додав, що проросійськи налаштовані люди піддаються такій пропаганді і тому не втрачають надії "об'єднатися з Росією", і таких тут вистачає". "Але, правда в тому, що якраз саме люди з мізками справедливо, заслужено ненавидять Росію, і ще довго будуть ненавидіти, мінімум років 50", - розповів він.

Джерело: LIGA.net

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....