Цілком закономірно: Стало відомо про смерть екс-ватажка "ЛНР" Болотова

Бойовик помер у своєму будинку в Московській області. Причини смерті з'ясовуються.

Валерій Болотов. Фото:www.aif.ru

Перший "глава" терористичної "ЛНР" Валерій Болотов помер. Про це заявив екс-"глава ДНР" Олександр Бородай в коментарі РБК, інформують Патріоти України.

Інформацію виданню також підтвердило джерело, близьке до Болотова. Причини смерті з'ясовуються.

Бородай повідомив, що дізнався про смерть Болотова від його близьких, уточнивши, що не в курсі подробиць смерті. Джерело видання, близьке до Болотова, підтвердило смерть екс-"глави ЛНР" в п'ятницю, 27 січня. Також було заявлено, що "владі" "ЛНР" запропонують поставити пам'ятник Болотову.

Смерть Болотова виданню "Лента.ру" підтвердив екс-нардеп, який активно підтримав бойовиків на Донбасі, Олег Царьов. За його словами, бойовик помер в своєму будинку в Московській області. Про це Царьову розповіла дружина Болотова.

Слід зазначити, що Болотов після початку сепаратистських мітингів на Донбасі проголосив себе "народним губернатором" Луганської області. Після Болотова керувати бойовиками на окупованій частині Луганської області ( "ЛНР") став нинішній ватажок "ЛНР" Ігор Плотницкий.

Особливий маневр? У ЗСУ пояснили, для чого Росія нарощує війська на Харківському напрямку

понеділок, 29 квітень 2024, 15:50

Військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Іван Тимочко в ефірі телемарафону розповів, навіщо росіяни нарощують чисельність на Харківському напрямку та вчергове активізували свої дії на Куп’янському напрямку, передають Патріоти Укра...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...