Ціна питання - $1 000 000: Нардеп Гаврилюк розповів, як його намагались перекупити у Раді

Нардеп заявив, що за перехід з "Народного фронту" в УКРОП йому пропонували великі гроші, але він відмовився від них.

Михайло Гаврилюк. Фото:http://vikna.if.ua/

За перехід з "Народного фронту" в УКРОП народним депутатам пропонували до $1 млн. Про це розповів нардеп від "Народного фронту" Михайло Гаврилюк в ефірі Еспресо.TV, інформують Патріоти України.

За його словами, йому ще до обрання до Верховної Ради пропонували гроші, але зараз при голосуванні за будь-які закони ніхто не підходить.

"У нас на даний момент виникло багато об'єднань. І з'явилася нова партія УКРОП. Були пропозиції, запрошували, пропонували гроші. Але я відмовився. Просили, щоб я вийшов з "Народного фронту" і перейшов в УКРОП, це "об'єднання патріотів", як вони це називали", - розповів він.

Нардеп заявив, що за перехід йому пропонували до $1 млн, але він відмовився від грошей.

"Я вважаю, що це неправильно. Що так не повинно бути. Тоді ти сам собі вже не належиш, якщо ти взяв ці гроші, то ти належиш вже тій людині і повинен робити так, як тобі накажуть. А я вільний козак, я звик бути вільним", - зазначив Гаврилюк.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...