Ціна зради: Юра Єнакієвський не возив "тітушок" і ніколи не був "смотрящим" Януковича, - рішення суду

Сергій Лещенко повідомив про безпрецедентне рішення, який виніс Апеляційний суд Києва.

Юрій Іванющенко. Фото:  Антикор.

Апеляційний суд Києва ухвалив рішення, згідно з яким бізнесмен і соратник Віктора Януковича Юрій Іванющенко (Юра Єнакієвський) не причетний до силової протидії учасникам Революції гідності. Про це заявив народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Сергій Лещенко на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Днями Іванющенко отримав рішення Апеляційного суду Києва за позовом проти мене про те, що він не причетний до підвезення "тітушок" і не був "смотрящим" Януковича. Можливо, взагалі такої людини не було в злочинній корпорації донецького клану, а був просто церковний меценат і добропорядний медіатор, який допомагав людям вирішувати конфлікти на грунті особистої ненависті. Не дивуйтеся, якщо скоро побачите Іванющенка у VIP-ложі на стадіоні в Києві", - пише він.

"Загалом це діагноз. Юра Єнакіївський через три роки після початку Революції гідності не тільки спокійно їздить до Європи, а й нагинає суди в Україні. Саме нагинає, бо ніяких підстав для перегляду рішення першої інстанції не було. Так само, як і не було підстав для зняття Іванющенка з міжнародного розшуку. А такі рішення приймав і Апеляційний суд Києва, і одіозний суддя Чаус, якому цю справу передали... теж за рішенням Апеляційного суду Києва. Ось ціна, яку ми платимо за зрадників при владі", - підкреслив парламентарій.

"Для нас це питання - принципова справа. Будемо подавати касацію", - додав Лещенко.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...