Цирк у Раді: Добкін показав портрет Брежнєва і поскаржився на ГПУ

Крім того, він заперечив, що рішення про виділення земель приховувалися від депутатів міськради Харкова і всі відповідні комісії виконкому щодо виділення земель кооперативам відбувалися.

Фото: pravda.com.ua

Народний депутат з фракції Опозиційний блок Михайло Добкін, якого ГПУ підозрює в шахрайстві і перевищенні службових повноважень, заперечує всі обвинувачення. Це він зробив під час засідання регламентного комітету у середу, повідомляють Патріоти України з посиланням на Українську правду.

"Всі рішення міськради, в яких мене обвинувачує Юрій Віталійович, існують до сьогодні, їх ніхто не оскаржував! Ось фото реальних будинків, які будували корпоративи "Авантаж" і "Житлобуд-1". Це 6 тисяч квартир, які отримала територіальна громада Харкова", - заявив він.

"Є звинувачення у шахрайстві... Із 70 гектарів - 47 повернули у муніципальну власність. Оце так шахрайство, я такого у книжках про Робін Гуда не читав", - зазначив Добкін.

Крім того він заперечив, що рішення про виділення земель приховувалися від депутатів міськради Харкова і всі відповідні комісії виконкому щодо виділення земель кооперативам відбувалися.

"Знайдіть хоч потерпілого. За три роки в злочині немає потерпілого", - обурювався Добкін.

В кінці свого виступу нардеп продемонстрував членам комітету портрет Першого секретаря ЦК КПРС у 1964-1966 роках Леоніда Брежнєва.

"Ті закони, по яких мене звинувачують - створювалися по законах, які приймалися ще при цій людині", - демонстративно сказав Добкін.

Нагадаємо, Добкін не залишиться на самоті, САП хоче зняти недоторканність з ще одного нардепа.

"Вони володіють українською мовою або суржиком": У Раді резервістів ЗСУ назвали ймовірні завдання російських ДРГ у разі появи на Київщині

четвер, 28 березень 2024, 16:39

Проникнення розвідувально-диверсійних груп ворога в столицю може вплинути на рівень застосування Росією масованих атак, це надзвичайно серйозно. Про це повідомив військовослужбовець ЗСУ, голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в етер...

"Два-три-чотири місяці справді будуть неймовірно тяжкими": Денисенко попередив, що РФ готує "бліцкриг"

четвер, 28 березень 2024, 16:25

Найближчі кілька місяців будуть важкими для України. Окупаційна російська армія буде намагатися провести новий бліцкриг. Таку думку висловив політолог Вадим Денисенко в ефірі "Radio NV", передають Патріоти України. "Росіяни будуть робити все від себе ...