Турчинов пропонує ввести візовий режим з Росією, у Москві вже нервово відреагували

Очільник РНБО впевнений, що візовий режим з агресором повинен стати ефективним фільтром.

Олександр Турчинов. Фото:ua.112.ua

Голова РНБО України Олександр Турчинов хоче ввести візовий режим з Росією. Він упевнений, що це завадить проникати на територію України російським диверсантам, передають Патріоти України з посиланням на Подробности.

"Я переконаний, що візовий режим дозволить нам захистити себе від проникнення на нашу територію тих, хто їде сюди займатися далеко не мирними ініціативами, а розвідувально-підривною діяльністю" - заявив Олександр Турчинов.

За його словами, візовий режим є ефективним фільтром, тому що очікується колосальна міграційна хвиля, яка може хлинути з Росії в Україну. Причиною цього є спалювання російських ресурсів на посилення військового потенціалу, санкції, зниження цін на енергоносії, а криза неефективності управління тільки підсилює всі ці руйнівні процеси.

Також, голова РНБО заявив, що на Донбасі знаходяться два повноцінних армійські корпуси, чисельність яких близько 34 - 35 тисяч чоловік. Плюс, резерв, що складається виключно з російських підрозділів - до 8 тисяч осіб.

У той же час вже з'явилася реакція на заяву Турчинова з Москви. Глава комітету Держдуми з міжнародних справ Росії Олексій Пушков прокоментував заклик секретаря Ради національної безпеки і оборони України про прискорення процесу введення візового режиму з РФ. Відповідне повідомлення з'явилося в Twitter Пушкова.

"Турчинов закликав ввести візовий режим з Росією, щоб перекрити потік біженців, який скоро хлине з неї на процвітаючу Україну. Світ мрій", - написав Пушков.

"За пряму та безсоромну підтримку": Захарова пригрозила Заходу "нищівним ударом відплати" у разі атаки ЗСУ на Кримський міст

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:40

Представниця МЗС Росії Марія Захарова видала порцію погроз на адресу партнерів України у зв'язку з можливим ударом по Кримському мосту. Її заяву оприлюднив пропагандистський портал "Известия", передають Патріоти України. За версією пропагандистів, Укра...

Окупанти увійшли в одне із сіл біля Авдіївки, - ЗМІ

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:27

Російські окупанти увійшли в село Архангельське в районі Авдіївки, інформують Патріоти України. Як пише BILD, днями російські окупанти здійснили прорив на північний захід від Авдіївки, пройшовши 3 кілометри углиб позицій ЗСУ до селища Очеретине, і відт...