Турки впізнали в підозрюваному в отруєнні Скрипаля кілера, який встиг "засвітитися" у Стамбулі

Біографія Анатолія Чепіги, всупереч зусиллям пропагандистів Кремля, стає все більш детальною та "вбивчою".
У турків до "Боширова" є свої питання. Фото: Твіттер.

Турецькі ЗМІ у полковникові Головного розвідувального управління Росії Анатолію Чепізі (Руслані Боширову), підозрюваному в отруєнні екс-шпигуна Сергія Скрипаля, впізнали вбивцю чеченського польового командира Абдулвахіда Едельгірієва. Про це повідомляє турецьке інформагентство Haber Turk, передають Патріоти України.

Зазначається, що інцидент трапився у Стамбулі в 2015 році. Чепіга нібито брав участь у спецоперації в складі групи з кількох кілерів під іменем Андрій Шолхов. Коментуючи деякі невідповідності в рисах обличчя кілера на наданих агентством фото, видання "Каспаров.ру" припускає, що причиною є пластична операція Чепіги.

"Після закінчення дипломатичної академії та декількох відряджень до Чечні, Чепіга в додаток до диплому, скоріше за все, отримав і своє головне скерування місця дислокації, де буде задіяний його досвід і це, перш за все, країни Азії і Сходу, а до нього і... відповідну зовнішність шляхом пластичної операції", – йдеться в матеріалі.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...