"Ти сам кац*пський непотріб": Добкін розлютив українців претензіями до української музики

Скандальному екс-регіоналу порадили виїхати на Росію, де він зможе слухати своїх улюблених "берьозок і кіркорових".

Михайло Добкін. Фото:РИА Новости

Скандальний депутат Верховної Ради Михайло Добкін, який не так давно назавжди виїхав з Харкова, розлютив мережу словами про українську музику. Так, політик написав пост в своєму Twitter-акаунті, в якому назвав виконавців, які співають українською мовою, "непотребом", передають Патріоти України.

"Еду по трассе в машине. Слушаю радио. Столько низкопробного г*вна, звучащего из колонок по мовной квоте, я еще не слышал! Причем и по музыке, и по исполнению. Засилье чертей и кугутов! Где делись нормальные украинские музыканты и исполнители?! Откуда взялся весь этот непотреб?! " - написав він.

Ці слова розлютили користувачів. Вони активно радять Добкіну їхати туди, де він зможе слухати "улюблену низькопробну російську попсу" - в РФ.

"Незрозуміло, що заважає вам переїхати в сусідню країну, де ваші улюблені берьозки і кіркорови, і припинити мучити себе і нас цим плачем, переповненим комплексом неповноцінності. Малоросії тут більше не буде! Ось навіть ваш нещодавній друг Кернес це зрозумів", - написав один з українських блогерів в коментарях.

"Непотріб - це твоє друге ім'я ", - додав ще один блогер.

"Твіт по-дебільному написаний", - потролив Добкіна інший користувач.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...