Тиск на агресора: Канада відправить своїх солдатів поближче до РФ

​Близько 450 військових прибудуть до Латвії​.

Канадські військові прибудуть до Латвії. Ілюстрація:http://dailylviv.com/

Канадський уряд фактично зняв обмеження з військової місії в Україні, яка триватиме до 2019 року. Про це повідомило видання The Globe and Mail, передають Патріоти України.

Як відомо, ще влітку 2015 року Канада вперше відправила до України близько двохсот військових, для того, щоб допомогти урядовим силам країни в боротьбі з терористами на сході.

Тоді військовим дали розпорядження триматися подалі від зони конфлікту, залишаючись на заході.

Протягом наступних місяців Канада планує наростити свою присутність у Східній Європі. Близько 450 військових відправлять до Латвії для попередження російської агресії.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...