"Тижнів зо два вже": Керівник спецслужб РФ "з отруєнь" перебуває у окупованій Горлівці, - волонтер

Вірогідно це тісно пов'язано з тим, що Росія останнім часом звинувачувала Україну в начебто підготовці хімічної атаки на Донбасі. Тобто РФ хоче вчинити атаку, повісивши це на ЗСУ.

У окупованій Горлівці. Фото: Деловая столица.

Росія останнім часом лякає начебто підготовкою Україною хіматаки. Керівник відділу спецслужб Росії, в якому готують отруєння і хімічні провокації, начебто перебуває в окупованій Горлівці для підготовки провокацій. Про це повідомив український волонтер Роман Донік у Facebook, передають Патріоти України.

"Пам'ятаєте чекістів - отруйників Скрипаля? У них же там цілий відділ з різних отруєнь і хімічних приколів, аж до бойових отруйних речовин. Так ось, начальник цього відділу, в чині генерала, зараз в Горлівці. Тижнів зо два там вже живе", - написав він.

За його словами, це пов'язано з тим, що Росія останнім часом звинувачувала Україну в начебто підготовці хімічної атаки на Донбасі. Тобто РФ хоче вчинити атаку, повісивши це на Збройні сили України.


Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...