У БПП пояснили, чому не підтримають відставки Абромавічуса

Президентська фракція чекатиме аж до розгляду питання відставки всього уряду.

Айварас Абромавічус. Фото:obozrevatel.com

Парламентська фракція "Блок Петра Порошенка" не підтримає відставку міністра економрозвитку Айвараса Абромавічуса до розгляду відставки уряду. Про це сьогодні заявив лідер президентської політичної сили Юрій Луценко, передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

"Наша фракція не вважає можливою відставку міністра економіки Айвараса Абромавічуса до розгляду відставки в цілому уряду" - озвучив позицію БПП Луценко.

Він зазначив, що заява Абромавічуса про відставку "стала поганим сигналом для всієї системи парламентсько-президентської республіки і курсу України на реформування".

За попереднім рішенням фракції, парламентарі підтримають Ігоря Кононенка, який особисто зробив заяву в НАБУ з вимогою перевірити висунуті проти нього звинувачення.

Крім цього, в БПП вимагають від прем'єр-міністра Арсенія Яценюка протягом місяця провести відкриті кадрові конкурси на ТОП-30 держпідприємств - основне джерело корупції в країні.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...