У Броварах попрощалися із загиблими в Княжичах поліцейськими (відео)

В ніч проти неділі, вони загинули в перестрілці з поліцейським та "Кордівцями" в селі Княжичі. Батьки та друзі загиблих ледь не силою забрали тіла з місцевого моргу, аби попрощатися та поховати їх.

В Броварах попрощалися з загиблими в перестрілці поліцейськими охорони. Фото: At Brovary.

У Броварах на Київщині попрощалися з поліцейськими охорони, які загинули у стрілянині в Княжичах. Як повідомив кореспондент ТСН, церемонія прощання відбулася на подвір'ї райвідділку поліції. Прийшли не тільки родичі та товариші по службі, а й прості містяни, передають Патріоти України.

Родичі не вірять, що всі події є трагічною випадковістю.

"У нього поламані пальці, там немає рук. Це, можливо, відбирали пістолет, аби вбити когось його пістолетом", - кажуть рідні одного з вбитих.

"Ця сволота з КОРДу не пожаліла нікого, знищили й тих хлопців-розвідників. Що це було, як не замітання слідів", - впевнені рідні загиблих.

Після прощання біля відділку загиблих відспівали у церкві і поховали з усіма почестями на новому кладовищі.

Як повідомляли Патріоти України, у селі Княжичі Броварського району Київської області в результаті перестрілки між співробітниками Державної служби охорони і поліцією вбито п'ятьох правоохоронців.

Раніше про загибель в лікарні шостого поліцейського в броварській лікарні повідомив журналіст Костянтин Стогній.

Водночас у поліцію Київської області не надходила інформація про загибель шостого поліцейського, постраждалого в перестрілці в Княжичах.

Сьогодні спікер Верховної Ради України Андрій Парубій повідомив, що в перестрілці загинуло шестеро правоохоронців.

Перестірлку в Княжичах прокоментували колишні силовики, політики та юристи.

Україна отримає надсучасні фронтові БПЛА для розвідки та вогневої підтримки та розвідки від американської компанії Feloni

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:15

Американська компанія Feloni Aero оголосила про запуск нової лінійки БПЛА, призначених для "зміцнення обороноздатності України". Йдеться про Felon 1.0 c системою озброєння калібру 5,56 мм і FelonX, який має найменшу у світі ракету Spike. Про це 3 травн...

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...