В поліції заперечили загибель шостого правоохоронця в перестрілці в Княжичах

Керівництво Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції висловлюють глибоке співчуття родинам та близьким загиблих правоохоронців у зв’язку з тяжкою непоправною втратою.

На місці жахливої події  в с.Княжичі. Фото: Укринформ.

Інформація про шостого загиблого в перестрілці у селі Княжичі під Броварами, яка сталася сьогодні вночі, не відповідає дійсності. Про це в коментарі Укрінформу повідомив речник поліції в Київській області Микола Жукович, передають Патріоти України.

Він також зазначив, що деякі із загиблих поліцейських померли по дорозі в лікарню, а деякі - вже в лікарні.

Як повідомлялося, сьогодні близько 4 ранку в селі Княжичі по вулиці Корнійчука, 22 сталася перестрілка, в результаті якої загинули п'ятеро поліцейських.

Група затримання карного розшуку та спецпідрозділу КОРД вичікувала в покинутому будинку грабіжників, коли в одному з будинків спрацювала сигналізація. На місце приїхав наряд держслужби охорони, який затримав поліцейських, прийнявши їх за грабіжників.

Група захоплення вирішила, що співробітників розвідки захопили злочинці - сталася перестрілка, в результаті якої загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських, розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про загибель шостого поліцейського в результаті перестрілки в Княжичах.

Генпрокурор Луценко особисто контролює розслідування стрілянини між поліцейськими.

Пізніше в мережу виклали фото правоохоронців, загиблих у Княжичах.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...