У Чечні главою секретаріату Кадирова став фіналіст реаліті-шоу

Муслім Байтазієв обійняв спочатку посаду першого заступника міністра у справах молоді, а нещодавно указом глави Чечні очолив його секретаріат.

Рамзан Кадиров. Фото:ТВ Центр

Глава Чечні Рамзан Кадиров призначив главою свого секретаріату фіналіста реаліті-шоу "Команда" Мусліма Байтазієва. Про це він написав в Instagram, передають Патріоти України.

Кадиров назвав Байтазієва, який після участі в телепроекті став першим заступником міністра у справах молоді, "досвідченим і освіченим молодим чоловіком".

У другій половині 2016 року на російському телеканалі "Россия" вийшов телепроект "Команда", мета якого полягала в пошуку помічника для глави Чечні Рамзана Кадирова. По завершенні реаліті-шоу в команду чеченського глави потрапили шість чоловік, один з них - Муслім Байтазієв, який став першим заступником міністра у справах молоді.

"За короткий час реалізував кілька великих проектів. Тепер хочу повідомити вам ще одну хорошу новину про Байтазієва. Я прийняв рішення призначити його на посаду керівника секретаріату глави Чеченської Республіки. Відповідальна робота. Але я впевнений, що успішно впорається!" - написав глава Чечні.

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...