​У Держдепі США назвали остаточний термін дії санкцій проти РФ

Американська позиція стосовно антиросійських санкцій була і продовжує залишатися незмінною.

Держдеп США. Фото: ren.tv.

Економічні санкції, які були введені Сполученими Штатами Америки проти Російської Федерації, будуть діяти аж до повернення анексованого Росією Криму під контроль Києва, пишуть Патріоти України з посиланням на Replyua.ua.

У Держдепартаменті США озвучили інформацію про терміни дій економічних санкцій, введених Америкою на Росію за те, що Кремль порушив суверенітет України. За словами представника Держдепу Сполучених Штатів Америки, економічні обмеження будуть супроводжувати Російську Федерацію до самого повернення під контроль України анексованого Путіним Кримського півострова.

Марк Тонер, який є заступником голови Державного департаменту США, заявив: «Американська позиція щодо антиросійських санкцій була і продовжує залишатися незмінною. Тобто, санкції по Автономній Республіці Крим будуть активні до тих пір, поки війська Російської Федерації не будуть виведені з анексованого півострова, а сам Крим не буде повернений під контроль Києва».

В цей же час Тонер зазначив, що погляди на економічні антиросійські санкції, введені в результаті подій на Донбасі, також залишаються незмінними.

Наостанок заступник представника Держдепу США підкреслив: «На рахунок інших, пов'язаних з діями Росії на сході України антиросійських санкцій, то вони будуть активними до тих пір, поки не буде здійснено повне втілення угод, досягнутих конфліктуючими сторонами в Мінську».

"Я бачив, як іде боротьба на Донбасі": Австрійський генерал назвав головні помилки Росії під час вторгнення в Україну

вівторок, 7 травень 2024, 8:30

Починаючи повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року керівництво Росії недооцінило готовність українського народу до опору та стійкість Збройних сил. У Кремлі були впевнені, що спротив буде таким слабким, що можна буде швидко взяти Україну...

Пригоди Дональда Фредовича з порноакторкою. Суддя заявив Трампу, що той може сісти за грати

вівторок, 7 травень 2024, 8:15

Екс-президент в свою чергу заявив, що готовий ризикнути можливістю ув’язнення. Суддя Хуан Мерчан, який здійснює нагляд за процесом Дональда Трампа у справі пов'язаною із виплатою грошей за мовчання актрисі Стормі Деніелс, погрожує ув’язнити колишнього ...