У господаря Дмудла великі неприємності: Обама покарав кухаря Путіна, котрий заварив "фабрику тролів"

Пригожин потрапив до санкційного списку через «значні ділові зв'язки» з главою Міноборони Росії і з компанією, яка займається проектом будівництва військової бази Росії поруч з українським кордоном.

Євген Пригожин. Фото: ТАСС.

Під розширення санкцій США проти Росії потрапив і особистий кухар президента РФ Володимира Путіна — Євген Пригожин, над яким посміялися в соціальних мережах. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ONLINE.UA.

Як відомо, Пригожина називають "особистим ресторатором Путіна", а також власником компанії "Конкорд", яка володіє ресторанами в Петербурзі і Москві, його структури займаються поставками харчування для російської армії.

Крім того, Пригожина називають причетним до організації "фабрики тролів", нападів на опозиціонерів в Петербурзі, а також фінансуванням приватної військової компанії "Вагнера", яка "відзначилася" в боях на Донбасі.

Рішення Мінфіну США включити Пригожина в санкційний список викликало хвилю їдких коментарів у соцмережах.

"Санкції скоро знімуть". Дотролився, кухар? А я був правий: "санкції скоро посилять". Так і сталося", — написав у своєму Facebook російський фінансист і блогер Слава Рабінович.

Його підтримали й інші комментатори.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...