"У Гиви реально съехала крыша": Бойовик, що втік з батальйону "Сомалі", вважає цей день найщасливішим в житті

Бойовик "ДНР" розповів про звірства ватажка банди "Сомалі" Михайла Толстих (Гіві).

Гіві. Фото: novorosnews.ru.

Журналіст, який живе на окупованій території і пише під псевдонімом Станіслав Васін (Stanyslav Vasin), повідомив чергові подробрності про звірства Гіві (Михайло Толстих) - ватажка бандформування "Сомалі". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Donbass.UA.

Ось що пише Станіслав:

"Довоевались. Я не думал, что так будет. В этот раз удивили даже меня. На войне по-разному получают шрамы. Подробностей в этот раз не будет, но, оказалось, что у одного из моих знакомых на спине шрам от ножа, который несколько месяцев назад в него воткнул Гиви за пьянку, после чего бросил на подвал с открытой раной.

И это только верхушка айсберга. У Гиви реально крыша едет по полной. Бегство из "Сомали" вчерашний "защитник" считает своим вторым днём рождения, чем хвастается под баночку пива".

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...