У "Хізбалли" великі проблеми: ВПС Ізраїлю провели друге за два тижні бомбардування в Сирії

Сирійські засоби ППО випустили кілька ракет, намагаючись відбити удар, але марно.

Ізраїльські військові літаки. Фото: Вікіпедія.

У ніч на 12 січня ізраїльська авіація завдала нових авіаударів по цілях в Сирії. Про це повідомляється на сайті Сирійського центру моніторингу за дотриманням прав людини, який базується в Лондоні, передають Патріоти України.

Як стверджується, атаці піддалися цілі в міжнародному аеропорту Дамаска і сусідніх районах. В результаті були знищені склади іранських сил і угруповання «Хізбалла». Сирійські засоби ППО випустили кілька ракет в спробі відбити удар.

Інші джерела повідомили, що метою атаки в аеропорту Дамаска були чотири іранських вантажних літака Hercules, три з яких були повністю знищені, пише Newsro.co.il. Видання з посиланням на опозицію повідомляє про те, що після атаки в лікарню була доставлена високопоставлена фігура.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...