У Кремлі будуть розчаровані: У Меркель заперечують можливе співробітництво з Росією навіть заради боротьби з ІДІЛ

Німеччина та Євросоюз наполегливо відмовляються співпрацювати як з Москвою, так і з сирійським диктатором Асадом.

Петер Альтмаєр. Фото:www.bine.info

Німецька сторона не стане вплутуватися в військову підтримку Росії навіть в якості допомоги боротьби з ІДІЛ. За даними Російського діалогу, таку інформацію повідомив Петер Альтмаєр, керівник відомства німецького канцлера Ангели Меркель, зазначають Патріоти України.

Під час інтерв'ю Spiegel він зазначив, що Німеччина і Євросоюз наполегливо відмовляються співпрацювати не тільки з Росією, але і з главою Сирії Башаром Асадом і урядовими військами.

Як вважають в Берліні, саме останні винні в тому, що безліч тисяч громадян країни відчули необхідність стати біженцями і відправитися на пошуки кращого життя в чужі держави.

У п'ятницю, 4 грудня, німецька влада підтримали початок операції по боротьбі з тероризмом. Швидше за все, місія триватиме протягом усього наступного року - її фінал запланований на 31 грудня 2016- го року. Брати участь в операції будуть приблизно 1200 військовослужбовців Німеччини.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...