У Києві автомобіль Савченко збив жінку: Сестра нардепа розповіла подробиці інциденту (фото)

За кермом автомобіля була сестра Надії Савченко Віра, яка під час маневру не побачила жінку, яка виходила з-за іншого автомобіля.

Надія Савченко надала допомогу постраждалій жінці. Фото: ВКонтакте.

У Деснянському районі Києва по вулиці Теодора Драйзера, 4 автомобіль, в якому знаходилася народний депутат Надія Савченко, збив жінку. Про це повідомляється на сторінці групи "Троєщина ВК", передають Патріоти України.

На фото видно, як Савченко допомагає жінці піднятися і сісти в "швидку". Постраждала отримала травму ноги.

За даними користувачів групи, за кермом перебувала не депутат, а її водій.

Пізніше стало відомо, що за кермом автомобіля була сестра Надії Савченко Віра.

Далі Надія поїхала у своїх справах, а на місці події залишилась Віра.

"Це моя проблема", - наголосила Віра Савченко, закликаючи не приплутувати до пригоди Надію. Нині Віра залишається на місці пригоди, також на зв'язку з лікарями, щоб дізнатись, яке лікування необхідно постраждалій.

Виданню ТСН Віра Савченко повідомила, що під час маневру не побачила жінку, яка виходила з-за іншого автомобіля.

"Я жінку не збивала, просто штовхнула", - зазначила Віра Савченко, додавши, що швидкість руху автомобіля була мінімальна.

Постраждала поскаржилася на біль в коліні. Надія Савченко вийшла з авто і надала жінці першу допомогу до приїзду "швидкої".


Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...