У Лаврова чергова втрата: "Посольство России с глубоким прискорбием извещает о скоропостижной кончине чрезвычайного и полномочного посла..."

Найцікавіше у смертях російських послів те, що вони майже усі чомусь помирають раптово.
Помер посол РФ Андрій Будник. Фото: МЗС РФ.

Помер посол РФ в Непалі Андрій Будник. Про це повідомили в російському посольстві, передають Патріоти України.

«Посольство России в Непале с глубоким прискорбием извещает о скоропостижной кончине чрезвычайного и полномочного посла Российской Федерации в Демократической Республике Непал Андрея Сергеевича Будника», — заявили в дипмісії.

На сайті російського МЗС повідомляється, що Будник був призначений на посаду посла указом президента РФ в 2015 році. Андрій Сергійович Будник народився в 1953 році. У 1975 році закінчив МДІМВ МЗС СРСР.

На дипломатичній службі Будник працював з 1978 року на різних посадах. У 2004-2008 роках обіймав посаду заступника директора Другого департаменту Азії, в 2008-2013 роках був послом Росії в Пакистані, в 2013-2015 роках був заступником директора Другого департаменту Азії.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...