У Лаврова звинуватили Євросоюз у "візовому геноциді" кримчан

Москва веде "важкі бої" з Брюсселем на цю тему - так охарактеризували в МЗС РФ проблему отримання віз мешканцями анексованого Криму.

В МЗС РФ скаржаться на "візову дискримінацію росіян у Криму". Фото: Депо.

Заступник голови МЗС Росії Олексій Мєшков звинуватив Євросоюз у "візовому геноциді" стосовно мешканців Криму, які повинні отримувати візи тільки в дипломатичних установах на території України. За його словами, Росія піднімає питання візових обмежень для жителів Криму практично на всіх зустрічах із представниками Євросоюзу, пишуть Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

"У нас практично не проходить жодної зустрічі по лінії ЄС, щоб ми не ставили цю тему - перш за все, цей візовий геноцид, який ввели проти кримчан в Євросоюзі", - сказав він під час виступу в Громадській палаті Росії.

Дипломат підкреслив, що Москва веде "важкі бої" з Брюсселем на цю тему.

"Як тільки ви починаєте...": Київ має нестандартно реагувати на тактику Путіна, - швейцарський експерт

субота, 20 квітень 2024, 7:38

Відео з фронту свідчать про те, про що вже давно говорять військові експерти, Росія має проблеми з постачанням достатньої кількості матеріалів для війни в Україні, передають Патріоти України. На кадрах видно, як російські військові пересуваються прифро...

Ситуація патова для всіх? Росіяни посилюють мобілізацію для наступу, але їм це може не допомогти, - ISW

субота, 20 квітень 2024, 7:30

Російські війська посилюють криптомобілізацію напередодні очікуваної наступальної операції влітку 2024 року. Однак їм буде складно швидко створити ефективні резерви на оперативному і стратегічному рівнях через великі втрати на фронті в Україні та у вип...