У Луценка знають дещо більше, ніж говорять: "Каськів має шанси перед українською в’язницею потрапити до панамськоі”, — Єнін

Екс-голова "Держінвестпроекту" перебуває у міжнародному розшуку по лінії Інтерполу.

Владислав Каськів. Фото:www.unian.ua

Колишній голова "Держінвестпроекту" Владислав Каськів може потрапити до в’язниці Панами. Про це написав на своїй сторінці у Facebook заступник Генерального прокурора України Євген Єнін, передають Патріоти України.

“В питанні екстрадиції Каськіва в Україну може виникнути одна несподівана проблемка — має шанси перед українською в’язницею потрапити до панамськоі. Деталей оприлюднювати не буду — таємниця слідства”, — написав Є.Єнін.

Як відомо, 18 серпня Генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що екс-очільника "Держінвестпроекту" Владислава Каськіва затримали в Панамі.

Пізніше заступник Генпрокурора Євген Єнін повідомив, що ГПУ передала МЗС оригінали документів для екстрадиції Каськіва з Панами.

За даними ГПУ, Каськів перебуває у міжнародному розшуку по лінії Інтерполу. Його підозрюють у вчиненні злочинів, передбачених за ч.5 ст.191 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах) та ч.2 ст.366 КК України (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки).

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...