У Львові Потапа і "ВІА Гру" більше не побачать: Львівська обласна рада заборонила виступи проросійських артистів

Розгляд цього питання в обласній раді відбувся з ініціативи депутата від фракції "УКРОП".

Львівська обласна рада заборонила виступи проросійських артистів. Фото: ukrop.com.ua.

7 червня депутати Львівської обласної ради підтримали заборону на проведення на території області виступів артистів, які брали участь у концертах чи телепередачах на території РФ. Рішення було прийнято без обговорення 58 голосами, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Розгляд цього питання в обласній раді відбувся з ініціативи депутата від фракції "УКРОП" Петра Жукровського.

"Заборонити проведення у Львівській області концертно-розважальних заходів представниками українського та іноземного шоу-бізнесу, котрі брали участь у концертах, теле- і радіопередачах, інших розважальних заходах на території РФ, в анексованому Криму й окупованих районах Донецької та Луганської областей під час фактичної російсько-української війни", - вирішили депутати ЛОР.

Для складання переліку артистів, виступи яких підпадають під заборону на Львівщині, документ передбачає створення окремої тимчасової робочої групи.

Як повідомлялося раніше, аналогічне рішення ухвалили депутати Львівської міськради. Щоправда, в ЛМР це супроводжувалося довгими дискусіями.

У Росії вночі зазнав удару черговий НПЗ

четвер, 2 травень 2024, 8:28

Влада краю пояснила вибухи атакою нібито українських безпілотників на завод та роботою ППО. . Місцеві мешканці спочатку повідомили про характерний звук двигунів безпілотників, а потім про три вибухи. Представники влади заявили, що три безпілотники н...

Нова загроза? РФ готує до спуску на воду два кораблі для Чорноморського флоту, один з них - носій ракет "Калибр"

четвер, 2 травень 2024, 8:05

Найближчим часом у РФ має відбутись спуск на воду двох кораблів, які призначені для Чорноморського флоту: малого ракетного корабля проєкту 22800 "Каракурт", який має назву "Тайфун" та патрульного корабля проєкту 22160 типу "Василий Быков", який має наз...