У Малайзії вбили брата Кім Чен Ина, - ЗМІ

Брат північнокорейського диктатора переховувався в Малайзії після того, як був страчений його дядько Джен Сон-Таєк.

Кім Чен Нем. Фото: AFP.

Брат північнокорейського лідера Кім Чен Ина убитий в Малайзії. Про це з посиланням на агентство Yonhap з Південної Кореї повідомило видання Independent, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За даними джерела, в аеропорту Куала-Лумпур дві невідомі жінки вкололи Кім Чен Нема отруєною голкою. Вони зникли з місця злочину.

Джерело Reuters в південнокорейському уряді повідомило, що Кім Чен Нем, імовірно, був убитий.

Як відомо, брат північнокорейського диктатора переховувався в Малайзії після того, як був страчений його дядько Джен Сон-Таєк.

Старший син Кім Чен-Іла пережив замах в Макао, коли в 2011 році був убитий його батько.

Кім Чен Нем претендував на крісло Верховного лідера КНДР, але потрапив в немілось після того, як був затриманий при спробі в'їхати до Японії за підробленим паспортом разом з двома жінками і дитиною. Тоді він сказав, що хоче відвідати Діснейленд.

"Вік - це єдине, що нас об'єднує": Байден дотепно висміяв Трампа

неділя, 28 квітень 2024, 13:52

Президент США Джо Байден на вечері Асоціації кореспондентів Білого дому розкритикував колишнього президента Трампа, проти якого він збирається провести матч-реванш у день виборів цієї осені. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. "Вік ...

Щось готується? ПВК "Вагнер" скуповує в Узбекистані вантажні Іл-76 та переганяє до Африки

неділя, 28 квітень 2024, 12:28

Протягом останніх місяців ПВК "Вагнер" скуповує радянські важкі військово-транспортні літаки Іл-76, які десятки років перебували на зберіганні в Ташкенті, та переганяє їх до Центральноафриканської Республіки. Про це повідомляє Sota, передають Патріоти ...