У Маріуполі президент України освятив вербу у храмі УПЦ МП, на якому раніше розклеїли листівки "агенти ФСБ" й "вороги України" (фото)

Як зазначається, Петро Порошенко помолився за мир в Україні та поспілкувався з вірянами.

Петро Порошенко у храмі УПЦ МП в Маріуполі. Фото:прес-служба Президента України

У Вербну неділю президент України Петро Порошенко взяв участь у релігійній cлужбі та освяченні гілок верби у соборі Архистратига Михаїла УПЦ МП у Маріуполі. Про це повідомляє прес-служба голови держави, передають Патріоти України.

Як зазначається, Порошенко помолився за "мир в Україні" та поспілкувався з вірянами. "Президент зазначив, що з першого дня свого президентства робив, робить і буде робити все для того, щоб на українську землю прийшов мир", - йдеться у повідомленні.

Слід зазначити, що собор Архистратига Михаїла належить Московському патріархату.

У січні 2018 року під час всеукраїнської акції #принеси_ляльку з'явилися ляльки і м'які іграшки в нагадування про дитину, яку відмовився відспівувати священик Московського патріархату в Запоріжжі.

Також на паркан було наклеєно листівки, в яких йдеться про те, що УПЦ МП - "агенти ФСБ" й "вороги України", писало тоді місцеве видання MRPL.city.

У ворога мінус склад БК й не тільки: Військові відпрацювали дронами по позиції окупантів на півдні (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:53

Сили оборони відпрацювали дронами та гаубицею по ворожій позиції на півдні України. Внаслідок ударів є загиблі серед окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Facebook-сторінку командування Сил спеціальних операцій (ССО) Збройних сил Украї...

"Лупити по російським НПЗ - це щастя ескалації на шляху до перемоги. Без дизелю рашисти стануть на коліна", - журналіст

понеділок, 29 квітень 2024, 9:23

"Якщо чесно, бомбьожки НПЗ стали для мене єдиним дофаміном. Коли розплющую очі зранку, то перше в нічних новинах - скільки й де рашисти нам розхерачили об'єктів. Якщо немає нашої нафтопереробної симетрії - стає геть грустно. Бо це дуже дієва річ", - пи...