У мене немає жодних справ з Росією: ні угод, ні кредитів, взагалі нічого! - Трамп

За словами президента США, Росія ніколи не намагалася вплинути на нього.

Дональд Трамп. Фото:24СМИ

Обраний президент США Дональд Трамп заявив, що ніяк не пов'язаний з Росією. Про це він написав у Twitter, коментуючи інформацію про нібито збір РФ компромату на нього, зазначають Патріоти України.

"Росія ніколи не намагалася чинити на мене вплив. У мене немає жодних справ з Росією: ні угод, ні кредитів, взагалі нічого!" - зазначив Трамп.

Трамп додав, що публікація доповіді про нібито збір компромату на нього - це "дуже несправедливо".

"Росія підтвердила, що неперевірений звіт, оплачений моїми політичними опонентами, - це "суцільна і тотальна фабрикація, повна маячня". Дуже несправедливо!" - написав він.

Обраний президент зазначив, що опоненти намагаються "применшити" його перемогу на виборах за допомогою фейкових новин.

"Я з легкістю переміг на виборах, велике "рух" підтверджено, а нечесні противники намагаються применшити нашу перемогу фейковими новинами", - написав Трамп.

Він додав, що розвідка повинна була запобігти публікації "цієї фейкової новини". "Останній постріл в мене. Ми що, живемо в нацистській Німеччині?" - зазначив новообраний президент.

Як відомо, 10 січня американське видання Buzzfeed опублікувало доповідь про "компрометуючі факти" на обраного президента США Дональда Трампа. Відзначається, що інформація, які міститься в доповіді, не підтверджена, а сам звіт містить фактичні помилки. У ньому представлені "конкретні, непідтверджені і неперевірені" повідомлення про контакти помічників Трампа з російськими оперативниками, а також інформація про "статеві акти", зафіксовані росіянами.

Сам Трамп назвав доповідь фейком і "тотальним політичним полюванням на відьом".

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...