"У мене вже картинки з кроликом закінчилися", - Луценко пригрозив Яценюку відставкою

Якщо голова уряду буде відкидати кандидатури лише тому, що не хоче з ними працювати, то може з'явитися постанова про його власну відставку.

Юрій Луценко. Фото: prportal.com.ua.

Арсеній Яценюк може піти у відставку через те, що він відмовився від запропонованих коаліцією кандидатур на посади в уряді. Про це заявив Юрій Луценко, лідер фракції БПП, передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

Він вважає, що якщо Яценюк буде відкидати кандидатури лише тому, що не хоче з ними працювати, то може з'явитися постанова про його відставку. Луценко зізнався, що не може назвати заміни Яценюку. "Хай би хоч одну назвали і я буду задоволений, тому що у мене вже картинки з кроликом закінчилися для Фейсбуку, тому може щось нове буде", - прокоментував Луценко інформацію про те, що у "Самопомочі" є кандидати на пост прем'єра.

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...