"У мене з ним стосунки": З'явилося карикатурне відео про Путіна і Трампа від рейтингового американського ЗМІ

Ролик має назву "Трамп і Путін: історія кохання".

Зустріч Трампа і Путіна у Гельсінкі. Фото:Кореспондент

Після несподівано теплої зустрічі президентів США і Росії Дональда Трампа і Володимира Путіна в Гельсінкі (Фінляндія) одне з найпопулярніших американських видань The New York Times оприлюднило на своїй сторінці карикатурне відео "Трамп і Путін: історія кохання" про відносини між главами держав. Звуковий ряд "мультика" зібраний з реальних заяв господаря Білого дому про російського лідера і накладено на любовну історію між чоловіками, яку уявляє собі Трамп, передають Патріоти України.

- У вас стосунки з Володимиром Путіним? - запитує голос журналіста.

- У мене з ним стосунки, - відповідає американський президент і натхненно розповідає про те, який сильний лідер керує Росією.

Відео закінчується сценою розстрілу телевізора Трампом після фрази про те, що Путін вбиває журналістів, і його відповіді: "Я думаю, що наша країна теж багато вбиває".

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...