У мережі показали фото з першою реакцією Трампа на ракетний удар по авіабазі в Сирії

Світлину розмістив на своїй сторінці в Twitter прес-секретар Білого дому Шон Спайсер.

Дональд Трамп під час брифінгу. Фото:Twitter

В мережі опубліковано фото, зроблене під час брифінгу для Дональда Трампа і керівництва адміністрації США з приводу щойно завданого ракетного удару по військовому об'єкту в Сирії. Світлину розмістив на своїй сторінці в Twitter прес-секретар Білого дому Шон Спайсер, передають Патріоти України.

На фото видно реакцію керівництва США на наслідки удару ракет "Томагавк". Поряд з Трампом праворуч сидить держсекретар Рекс Тіллерсон.

Як відомо, вранці 7 квітня США завдали ракетного удару по авіабазі урядових військ Сирії. Це було реакцією на застосування військами Асада хімічної зброї в провінції Ідліб. Метою удару стала саме та авіабаза, з якої злітали літаки сирійських ВПС з хімічною зброєю на борту.

Не був пристебнутим, а машина поїхала на заборонений сигнал світлофора: В Ізраїлі міністр нацбезпеки потрапив у ДТП

субота, 27 квітень 2024, 18:44

Увечері 26 квітня в місті Рамла в Ізраїлі в ДТП потрапив автомобіль, у якому їхав міністр національної безпеки Ізраїлю Ітамар Бен-Гвір. Про це повідомило видання Ynet, передають Патріоти України. Бен-Гвір потрапив в аварію після того, як їхав із місця ...

Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...