У мережі порівняли дочок Путіна і Обами (фото)

На відміну від російського президента, господар Білого дому своїх доньок не ховає від публічної уваги.

Сім'я президента США Барака Обами. Фото:www.lavanguardia.com

В інтернеті порівняли дочок американського президента Барака Обами і президента РФ Володимира Путіна. Про це пишуть у Twitter "Не дочекаєтесь", передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

"Обама своїх дочок не приховує по закордонах. У День подяки разом в їдальні для незаможних", - наголошується в дописі.

"Щастя, що доньки, а то б нащадочок вже б на Дмитриковому місці сидів би", "Обама просто маскує дочок під буфетниць, тсс ...", - коментують запис користувачі Twitter.
Як відомо, у президента США Барака Обами дві дочки: Малія Обама (1998 р.н..) І Саша (Наташа) Обама (2001 р.н..).

Раніше користувачі соцмереж висміяли величезні статки дочки Путіна. Як стало відомо, Катерина Тихонова, дочка російського президента Володимира Путіна, володіє розкішною віллою в Біарріці.

А старша донька Путіна - Марія- змушена були залишити місто в Голландії, де проживала зі своїм співмешканцем після авіакатастрофи на Донбасі малайзійського авіалайнера.

На концерті Кобзона аншлаг, у ворога масова утилізація бронетехніки: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 30 квітня

вівторок, 30 квітень 2024, 7:53

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 30.04.24 орієнтовно склали:

Свій план: Кім Чен Ин розраховує відновити економіку КНДР завдяки зв’язкам з Росією, - FT

вівторок, 30 квітень 2024, 7:44

Президент Північної Кореї Кім Чен Ин намагається посилити зв’язки з Росією для відновлення економіки КНДР. Відносини російського диктатора Володимира Путіна та Кім чен Ина значно зміцнилися після початку повномасштабного вторгнення Росії до України. П...