У мережі соратники екс-нардепа Бережної підтвердили інформацію про її загибель

Колишня регіоналка загинула в аварії, яка сталася сьогодні вранці на узбережжі Адріатичного моря між Італією і Хорватією.

Ірина Бережна. Фото:https://www.unian.ua/

Колишні соратники підтвердили загибель екс-депутата від "Партії регіонів" Ірини Бережної. Про це вони написали у соцмережах, передають Патріоти України.

Екс-нардеп від "Партії регіонів" Олена Бондаренко на своїй сторінці у Facebook повідомила, що інформація ЗМІ про загибель Ірини Бережної є достовірною.

"Так, це правда. Ірочка на небесах..." – йдеться в повідомленні.

Вадим Колесніченко, який втік до Криму, висловив співчуття близьким екс-депутата.

"Щирі і глибокі співчуття близьким Ірини. Вона була одним з небагатьох гідних депутатів Ради, любила Україну та її людей!" – написав політик на своїй сторінці в Facebook.

Також про це згадала на своїй сторінці екс-міністр юстиції в у ряді Азарова Олена Лукаш.

За даними видання LB.ua, аварія сталася сьогодні вранці на узбережжі Адріатичного моря між Італією і Хорватією. За попередньою інформацією, водій, який віз Бережну разом з восьмирічною донькою, швидше за все, не впорався з керуванням, і машина вилетіла з серпантину.

Екс-депутат і водій загинули на місці. Дочка Бережної отримала незначні травми. Вона сиділа ззаду в автокріслі і була пристебнута.

Ірина Бережна - депутат двох скликань Верховної Ради - шостого (2007-2012) і сьомого (2012-2014). Була членом фракції Партії регіонів, входила до комітету Ради з питань правосуддя. Бережній було 36 років.

Боєприпаси для України: В Чехії відповіли, скільки наразі зібрано коштів на снаряди для ЗСУ і скільки ще прагнуть зібрати цьогоріч

середа, 8 травень 2024, 4:15

До ініціативи Чехії щодо снарядів приєднались вже два десятки країн з Європейського союзу й НАТО. Кошти на близько 500 тисяч артилерійських снарядів для України вже зібрані нині в межах чеської ініціативи. Про це розповів міністр закордонних справ Чехі...

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...